Профspілки в Україні: коли реально допомагають, а коли «для галочки»
-
Вітаю всіх на форумі. Пишу не від нічого робити, а бо накипіло. Пропрацював в одній конторі — велика аутсорс-компанія з умовною назвою «Девхаб», офіс у Полтаві — системним адміністратором майже вісім років. Офіційно оформлений, внески йшли, усе як по закону. І от коли мене почали «оптимізовувати» — тобто виживати, говорячи по-людськи, — я пішов до профспілки, яка там начебто є. Формально є: членський внесок, якесь зборище раз на квартал, стіл президії, голова у краватці. По факту — нуль. Голова профспілки перший же день після мого звернення пішов до керівника, і вже наступного ранку мене викликали «на бесіду». Ось і вся профспілка. Питаю колег на інших підприємствах — хтось каже, що профспілка дійсно щось вирішує, хтось сміється. Хотів би почути від людей реальний досвід: де профспілка реально захистила, де вона просто «для галочки», і чи є взагалі сенс в неї вступати в нашому IT чи на виробництві. Бо може я просто не вмію нею користуватись, а може — це скрізь так і є.
-
Та ото ж бо. У нас на складі теж є профспілка — плачу внески, раз на рік дають путьовку в санаторій якийсь убитий під Бердянськом. Більше нічого. Мав травму на роботі — спину потяг, норми ж підняли до небесних, — пішов до голови, той каже «ну ти сам підписав договір». Якого хріна я тоді плачу? Нема сенсу, братуха.
-
diMaster_60, ситуація класична, на жаль. Тут треба розуміти одну принципову річ: профспілка в Україні діє на підставі Закону України «Про профспілки, їх права та гарантії діяльності» (№ 1045-XIV). Стаття 43 КЗпП прямо вказує, що звільнення члена профспілки без згоди виборного органу — незаконне. Тобто теоретично інструмент є і він сильний. Але якщо голова профспілки фактично залежний від адміністрації — через зарплату, через лояльність, через страх, — він не виконує своєї функції. Це не проблема закону, це проблема конкретних людей. Мій досвід в HR: там де профспілка незалежна фінансово і має власний рахунок — вона реально захищає. Там де вона «при підприємстві» — це декорація. Вам зараз практична порада: зверніться в Держпраці (Державна служба України з питань праці), це безкоштовно, позаплановий інспекційний візит вони можуть призначити. Також — зафіксуйте письмово всі факти тиску, дати, очевидців.
-
Дітки, читаю і серце болить... У нас в супермаркеті теж є профспілка, але я навіть не знаю як голову звати, ото вам і профспілка... Дівчата на касі стоять по 10-12 годин, ноги болять, варикоз у всіх, а я вже й не кажу про перерви — які перерви, чергу не відпустиш... Зверталась раз до голови, він каже «ну що я можу, директор не дозволяє»... Він що, найманий директором чи що?! Хоч би путьовочку дали, так тих путьовок три на весь колектив і то «заслуженим»... А внески ідуть щомісяця, дітки, щомісяця...
-
stepan_zp, підняли норми — цікаво, оформили це наказом чи просто усно? Бо якщо зміна норм праці без попередження за два місяці — це пряме порушення ст. 103 КЗпП. У нас на заводі (верстати ЧПК, Запоріжжя) схожа схема була: підняли план на 18%, не попередивши, не переглянувши тарифи. Я порахував: за квартал це -2300 грн із зарплати на людину. Підняв питання на зборах профспілки з конкретними цифрами. Голова злякався, бо я документи на руках мав. Частково відіграли назад — 11% скасували. Тобто профспілка спрацювала, але тільки тому що я сам підготував матеріал і не дав замовчати. Без тиску знизу вони нічого не роблять.
-
Хочу додати педагогічний вимір до цієї розмови, бо в освіті профспілка — це окрема і дуже болюча тема.
У нас в школі профспілка освітян формально активна: збори, звітування, навіть колективний договір підписаний. Але коли директор вирішила «перерозподілити» навантаження так, що молоді вчителі отримали додаткові класи без доплати — профспілка промовчала. Я звернулась особисто — почула у відповідь: «Оксано Василівно, ну ви ж розумієте ситуацію...»
А я не хочу «розуміти ситуацію». Я хочу, щоб мої колеги отримували законну оплату.
Те, що каже ihor_pravo — правда: незалежна профспілка і залежна — це принципово різні речі. Порада молодшим колегам: якщо в закладі профспілка «кишенькова» — шукайте галузеву незалежну організацію. В освіті є «Незалежна профспілка освітян» — вони справді судяться і виграють.
-
ihor_pravo, дякую за конкретику. Про Держпраці знав, але думав — це для заводів, а не для айтішної контори. Виходить, застосовується однаково? Я документально фіксував що міг — листи по емейлу зберіг, скрін з пошти є, є навіть записка з підписом керівника де він пише «перегляньте доцільність посади». Це вже зачіпка? І ще питання: а якщо профспілка сама по суті нічого не зробила і більше того — «злила» інформацію керівнику, то це вже якесь порушення з боку самої профспілки, чи вони мають право так діяти за законом?
-
Ой люди, читаю і думаю — а ми двірники взагалі невидимки якісь... У нас в ЖКП профспілка є, але ми навіть не знаємо де вона сидить, хто голова — щось таке, десь у Чернігові в якомусь кабінеті... Я зверталась бо нам скасували доплату за прибирання снігу, ну ото зиму ж пам'ятаєте яка була... Написала заяву, відповіді нема вже пів року. Може й загубили, може й не дійшло... Я вже й не знаю куди йти, і на суд страшно, і вік уже не той щоб воювати... Хоч би хто пояснив по-людськи де і що.
-
diMaster_60, відповідаю на обидва питання.
Перше: Держпраці повністю компетентна щодо трудових відносин у будь-якій сфері, включно з IT. Скарга подається онлайн через платформу «Єдиний державний реєстр скарг» або безпосередньо в обласний відділ. Записка керівника з формулюванням «перегляньте доцільність посади» — так, це може кваліфікуватись як підготовка до незаконного скорочення за відсутності належної процедури. Зберігайте все.
Друге: Якщо голова профспілки повідомив роботодавцю про ваше звернення, технічно це може бути порушенням статуту організації і конфіденційності члена. Але довести це важко — немає фіксації. Якщо є свідки або листування — фіксуйте. В крайньому випадку можна поставити питання про виключення голови або подати скаргу до вищестоящої профспілкової організації (федерації профспілок регіону).
Liudmyla_komunalka, для вас — якщо скасували доплату без наказу і без підпису вашої згоди на зміну умов — це порушення. Телефоруйте на гарячу лінію Держпраці: 0800 50 50 34, безкоштовно.
-
zavod_kriviy, у нас усно, звісно. Хто в нас на складі папери читає? Майстер сказав — робим. Ти молодець шо порахував, я б так не зміг, математика не моє. Але ти ж бачиш — ти сам все зробив, профспілка тільки прикрилась твоїм горбом. Так і є скрізь.
-
Liudmyla_komunalka, не кажіть «вік не той щоб воювати». Саме ваш вік — це досвід, витримка і право голосу, якого у молодих ще нема.
Практично: ihor_pravo вже дав номер Держпраці — запишіть. Якщо важко самій писати заяву — в кожному місті є безоплатна правова допомога (БПД), система «Безоплатна правова допомога», гугліть за своїм містом. У Чернігові вона є. Юрист прийме, допоможе скласти документ. Це безкоштовно і без принижень. Ви платили і маєте право отримати те, що вам належить — незалежно від того, страшно чи ні.
Вітаємо! Схоже, вас зацікавила ця розмова, але ви ще не маєте облікового запису.
Набридло щоразу гортати ті самі дописи? Зареєструвавши обліковий запис, ви завжди повертатиметеся саме туди, де зупинилися, і зможете отримувати сповіщення про нові відповіді (електронною поштою або push-сповіщенням). Ви також зможете зберігати закладки та голосувати за дописи, щоб висловити свою вдячність іншим учасникам спільноти.
З вашою участю цей допис міг би стати ще кращим 💗
Реєстрація Логін